Razni Vicevi

Home / Mujo, Haso i Fata / Kratki vicevi / Boduli (škrti stanovnici otoka Krka) / Opet vicevi / Policajci / Razni Vicevi / Politički / Linkovi / Fotke / Motke

Mladi inženjer je prvi dan na poslu. Njegov šef mu stavi metlu u ruke i reče:
- Evo, ovo je metla i za početak možeš počistiti moj ured.
- Metla!? Ali ja sam inženjer.
- Imaš pravo, oprosti, dođi ovdje da ti objasnim kako se to radi.

Mojsije, Isus i jedan starčić s dugom bijelom bradom igraju golf. Nalaze se ispred uobičajene rupe s vodenom preprekom.
Isus udari lopticu koja završi u vodi. Nonšalantno se prošeta po vodi, učini da loptica ispliva, udari je i loptica se zaustavi na 10 cm od rupe.
Mojsije izvede svoj udarac i loptica opet završi u vodi. Približi se jezercu, vode se rastvoriše i pojavi se loptica koju on s elegantnim udarcem smjesti na 10 cm od rupe.
Red je na starčiću; udari lopticu koja se jedva dokotrlja do jezerca, iz kojega iznenada izađe jedna žaba koja proguta lopticu. U tom trenutku na žabu se obruši sokol, zgrabivši je, ali nakon kratkog leta žaba mu ispadne iz kandži i padne na pola metra od rupe. Od udarca u zemlju ispljune lopticu koja se otkotrlja pravo u rupu.
Na to će Mojsije, obraćajući se Isusu:
- Dosta! Ja više ne igram s tvoji ocem.

Jedan čovjek se vozi u gradskom autobusu. Na koljenima su mu novine i on svako toliko otrgne komadić, iscjepka ga na još manje komadiće i baci ih kroz prozor. Jedan putnik, koji stoji pored njega, mu se obrati:
- Oprostite, ali zašto bacate komadiće papira kroz prozor?
- Tjeram slonove!
- Tjerate slonove?! Ali u gradu nema slonova.
- Ahha, znači da funkcionira.

U ponoć, jedan prolaznik u crnom mantilu šeta po groblju. Visoko na nebu pun mjesec osvjetljava groblje kao po danu. Apsolutna tišina je obavila mjesto i vlada potpuni mir. Iznenada začuje škripanje i ugleda jednu nadgrobnu ploču kako se pomiče, a iz groba izviri jedna koščata ruka i prolomi se među visokim smrekama zagrobni glas:
- Živog su me pokopali!
- "I to loše", odgovori prolaznik i produži.

Tri cure uđu u jednu voćarnu i kupe četiri banane. Na izlasku se zaustave ispred pokretnih vrata i ona koja je imala kupljenu robu počne s raspodjelom:
- Jedna tebi, jedna tebi, jedna meni, a ovu zadnju ćemo pojesti.

Na jednoj zabavi, jedan mladić se približi jednoj djevojci:
- Gospođice, kako ste lijepi poslije jedne čaše dobrog pjenušca.
- Ali ja nisam popila ni jednu kap.
- Ali ja jesam!

U carinarnici:
- Što imate u ovoj boci?
- Sveta voda iz Međugorja.
Carinik otvori bocu i pomiriše.
- Ali ovo je lozovača.
- Čudo! Čudo!

Autobus se zaustavi na stanici i vozač daje obavijest putnicima:
-Poštovani putnici, upravo smo stigli u Banja Luku gdje ćemo se odmoriti 40 minuta. U to vrijeme možete se okrijepiti, nešto popiti, protegnuti noge, a možete i diplomirati na nekom od lokalnih fakulteta.

Dečko i djevojka su izašli zajedno u jedan restoran i nakon večere se nalaze u autu, parkirani na jednom brežuljku s pogledom na more. On je počne pomalo pipkati i lagano posramljen je pita:
- Da li si ti djevica?
- Ma da li ti se ovo čini pravi trenutak da me pitaš što sam u horoskopu?